Hongaars naar Nederlands vertaling

Hongaars naar Nederlands professionele online vertaling. Vul het onderstaande formulier in, de documenten vertalen hechten en we sturen u de Nederlandse vertaling in e-mail in drie werkdagen. Wij werken met een professionele vertaler netwerk in Hongarije dus zou u volkomen tevreden met de vertaalde documenten. Wij garanderen de kwaliteit en de deadline van de vertalingen! Kijk dan op onze review pagina en zien wat andere klanten zeggen over onze online service Hongaarse vertaling.

Klik hier als u op zoek bent naar Nederlands Hongaarse vertaling.

1. Tel de letters

Kopieer het document in het veld hieronder om het aantal tekens te berekenen, druk op de knop “Calculate Characters”

De prijs voor de online Hongaarse vertaling is € 22 per begonnen 1500 tekens, bijvoorbeeld tot 1500 tekens is de prijs € 22, maximaal 3000 tekens is de prijs € 44, en ga zo maar door. Voor de volledige prijslijst klik hier.

2. Plaats uw bestelling

Selecteer het dichtstbijzijnde nummer uit de lijst die is groter dan het aantal van de personages uit de rekenmachine. Als het teken teller toonde 2230 bijvoorbeeld, selecteer vervolgens het dichtstbijzijnde grotere nummer: 3000
Maximum upload size: 262.14MB
De documenten Gelieve het uploaden te vertalen
De voorwaarden kunnen hier worden gevonden: http://www.online-hungarian-translation.com/tnc

 

3. Controleer uw e-mail, moet de vertaling komen in de komende drie werkdagen!


Wij garanderen de kwaliteit van het Hongaars in het Engels online vertaaldienst. Stuur ons de documenten door het invullen van het formulier, en wij zullen u de Engels vertaling uit het Hongaars te sturen in email in drie werkdagen. Wij werken met een professionele vertaler netwerk in Hongarije. Kijk dan op onze review pagina en zien wat andere klanten zeggen over onze online Hongaars Engels vertaaldienst.

Delen met je vrienden en zakelijke partners!

Comments are closed.