Ukran – magyar forditas

Ukran – magyar professzionalis, online fordítás. Töltse ki az alábbi űrlapot, csatolja a lefordítandó dokumentumot és mi emailben elküldjük a magyar fordítást három munkanapon belül. Egy professzionális fordító hálózattal dolgozunk Magyarországon, így biztosan Ön is tökéletesen elégedett lesz a lefordított dokumentumokkal. A fordítás minőségére és a határidő betartására garanciát vállalunk! Kérjük, tekintse meg ügyfeleink visszajelzését a szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

Kattintson ide, ha magyar – ukrán fordítást szeretne

Ár kalkulátor

Kérjük, másolja fordítandó szöveget az alábbi mezőbe a karakterek kiszámolásához, majd nyomja meg a karakterek kiszámítása: Calculate Characters gombot

Az online fordítás díja €22 minden megkezdett 1500 karakter után A teljes árlistát itt tekintheti meg.

A fordítás megrendelése

Az aktuális karakterszámhoz legközelebbi, annál nagyobb számot válassza. Ha a karakter számláló például 2356-ot jelzett, akkor 3000-et kell választani, hogy ne legyen nem lefordított szöveg a dokumentumban.
Maximum upload size: 262.14MB
Please the upload the documents to be translated
A feltételek itt találhatóak: http://www.online-hungarian-translation.com/tnc

 

A fordítás három munkanapon belül emailben érkezik


Garantáljuk a fordítás minőségét. A fordítás nyelvének lapján töltse ki a mezőket és csatolja a fordítandó dokumentumot. Mi három napos határidővel emailben visszaküldjük a lefordított dokumentumot. Magyarországi professzionális fordító hálózattal dolgozunk. Nézze meg ezen az oldalon, hogy mások mit írtak az internetes fordításainkról.

Comments are closed.